Merknaam

BMA

Westra etc is officieel dealer van BMA Ergonomics,
tegenwoordig onder de vlag van Flokk. 

producten

  • Axia® bureaustoelen

  • Axia® bezoekerstoelen

  • Axia® 24-uursstoelen

  • Maatwerkoplossingen

BMA, ooit begonnen als Biomechanisch Adviesbureau heeft de Axia® ergonomische bureaustoel ontworpen en doorontwikkeld. 

Bij het maken van een productontwerp worden alle technische details door de specialisten van de afdeling Productontwikkeling uitgewerkt. Hierbij worden de geometrie, de materialen, de productietechnieken, de assemblage en de demontage van het product volledig vastgelegd. Tijdens de product­ontwikkeling wordt ook gebruik gemaakt van de visie en expertise van weten­schappers, medici, Arbo-specialisten en vormgevers. 

BMA maakt dus bureaustoelen volgens ergonomische principes waar we volledig achter kunnen staan. Bij de aanschaf van een Axia® stoel kunt u rekenen op onze service. We stellen de stoel voor u in en geven een zitinstructie zodat uw zithouding optimaal is en u jarenlang plezier heeft van uw stoel.

Wij leveren Axia® bureaustoelen, Axia® bezoekerstoelen, Axia® 24-uursstoelen en maatwerkoplossingen. Ook voor onderdelen, service en reparatie kunt u bij ons terecht. 

Door haar successen sinds de oprichting is BMA altijd een interessante speler in de stoelenmarkt geweest. Zelfs zo interessant dat Flokk in 2016 besloot BMA op te nemen in de groep. Dit van oorsprong Scandinavische bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert kantoormeubilair voor de merken HÅG, RH, Giroflex, RBM, Offecct, Profim, Malmstolen en BMA. En is daarmee een van de grootste spelers op de kantoormeubelmarkt in Europa.

De hoekstenen van Flokk zijn human factors (ergonomie), duurzaamheid, visueel design en kwaliteit. Uitgangspunten die ook goed bij BMA passen. Binnen de groep is BMA hét merk voor kantoorstoelen en 24/7-stoelen. Twee segmenten die zeer goed aansluiten op onze bestaande producten en zitfilosofie.

In 2018 werd een nieuwste stoel geïntroduceerd: de Axia Vision 24/7. Een stoel die geschikt is voor meld- en controlekamers, maar ook zeker niet misstaat als Executive Chair in een directiekamer. Op 16 september 2018 bestond BMA 30 jaar. Ergens in 2019 rolde de 1.000.000ste Axia stoel van de band.

Binnen de ergonomie staat de mens centraal. Maar wat betekent dit voor de ontwikkeling van een ergonomische bureaustoel?

Westra etc is officieel dealer van

Axia® bureaustoelen