Merknaam

VOORTMAN
kantoormeubelen

Een bewuste keuze voor kwaliteit en Hollands fabricaat

producten

  • Bureaus

  • Opbergmeubelen

Westra ETC levert bureaus en opbergmeubelen van Voortman uit Purmerend. Een bewuste keuze voor kwaliteit en Hollands fabricaat. De producten van Voortman onderscheiden zich door gebruik van hoogwaardige materialen. Hun constante focus op gebruik van nieuwe technologieën zorgen voor een minimaal gebruik van grondstoffen en materialen, een laag 

energieverbruik en een beperking van afvalstromen. Wij leveren het hele gamma, van zit-sta bureaus tot tafels, van schuifdeurkast tot credenza. 

Bureaumeubelen

De uitgebreide collectie bureau- en vergadertafels is zo samengesteld dat naar keuze een volledige inrichting met esthetisch op elkaar afgestemde kantoorwerkplekken samengesteld kan worden.

Opbergmeubelen

Het assortiment opbergmeubelen voorziet in een breed pakket aan mogelijkheden voor opbergen en archivering bij de bureauwerkplek of in de open kantoorruimte. Door de akoestische functie en esthetisch verantwoorde afwerking zijn schuifdeurkasten daarnaast bij uitstek geschikt als ruimteverdeler of werkplekafscheiding.

Voortman Kantoormeubelen, opgericht in 1967, is een zelfstandig Nederlands familiebedrijf. Al decennia lang vervaardigen wij in eigen fabriek kantoormeubelen. Voortman wil uitblinken in alle facetten van haar bedrijfsvoering. Met de realisatie van innovatieve producten en de vlekkeloze uitvoering van elke opdracht als resultaat.

Westra etc is officieel dealer van

VOORTMAN KANTOORMEUBELEN